MERSİN / SİLİFKE - Mustafa Özcan İlkokulu

ELDEN ELE OKULDAN EVE ZEKA OYUNLARI PROJESİ BAŞLADI!!!!

Okulumuz Anasınıfı -A- Şubesinde öğretmenimiz Makbule DEMİR'in, daha önce Ulusal ve Avrupa Kalite etiketleri almış olduğu Elden Ele Okuldan Eve Zeka Oyunları eTwinning projesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında da devam ediyor.

Proje süresince öğrencilere zeka oyunları öğretilecektir. Sınıf ortamında öğretilen oyunlar evlere gönderilecektir. Bu yolla her öğrenciyi ve ailelerini akıl oyunları ile tanıştırıp; akıl oyunlarına karşı ailelerde farkındalık oluşturmak; evlerde geçirilen aile saatlerinin daha kaliteli ve verimli olması, aile içi iletişimin kuvvetlendirilmesi hedeflenmektedir.

Ayrıca öğrencilere yaratıcı düşünme, strateji üretme, farklı ve yeni bakış açıları geliştirme ve uzamsal düşünme gibi birçok 21. Yüzyıl becerisi kazandırılması amaçlanmaktadır.

Yayın: 29.11.2023 - Güncelleme: 29.11.2023 21:33 - Görüntülenme: 31