MERSİN / SİLİFKE - Mustafa Özcan İlkokulu

Mrt

4/ C Sınıfı öğretmenleri Aylin Yılmaz önderliğinde 'SİMİTÇİ MERCAN' adlı tiyatro gösterisini 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde  sergiledi.

Mrt

ÖMER KAŞIKÇI ÖĞRETMENİMİZİN YÖNETİMİNDE  4/B SINIFI İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜ ANLATAN TİYATRO

TÜRKİYE OKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASI

Ara

2 / C Sınıfı öğrencimiz Huri Nazenin Gönül  Erdemli 8 Yaş Kızlar Satranç Turnuvasında birinci oldu. Öğrencimizi, Sınıf Öğretmenimiz  Evren Zeytin' i ve velimizi tebrik ederiz.

Ara

Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında ülkemiz genelinde okullarımızda yerli malı haftası yapılır. Bu haftada öğrencilerimize yerli malı kullanmanın bizlere ve ülkemize sağladığı faydalardan bahsedilir. Ve sıraların üzerleri yerli malları ile donatılır.

Okulumuzda da yerli malı haftası kutlandı.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ , DÜNYANIN ESKİ ZAMANLARINDA ADLI TİYATROYU İZLEMEYE GİTTİLER.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ,  SİNEMAYA ASLAN HÜRKUŞ ANKA ADASI ADLI FİLMİ İZLEMEYE GİTTİLER.

Ara

4/ A SINIFI ÖĞRENCİSİ SEYMEN YAĞIZ ZEYTİN SİLİFKE ROSATOM SATRANÇ TURNUVASI'NDA İLÇE BİRİNCİSİ OLDU. ÖĞRENCİMİZİ, SINIF ÖĞRETMENİMİZ AYSUN KEMİKSİZ'İ VE VELİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Ara

Öğrencilerimiz Silifke Rosatom Satranç Turnuvası' na katıldılar. Başarı madalyalarıyla döndüler.  Öğrencilerimizi ve  emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz Anasınıfı -A- Şubesinde öğretmenimiz Makbule DEMİR'in, daha önce Ulusal ve Avrupa Kalite etiketleri almış olduğu Elden Ele Okuldan Eve Zeka Oyunları eTwinning projesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında da devam ediyor.

Kas

Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte büyük Türk milletinin  kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünün haklı gururunu Mustafa Özcan İlkokulu olarak hep birlikte yaşadık.

Katılımlarıyla bayram sevincini bizlerle paylaşan velilerimize, bu güzel programı hazırlayarak 100. yıl coşkusunu yaşatan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürü bir borç biliriz.

Sen çok yaşa Cumhuriyet!

ÇEMBERDEKİ MİNİK FELSEFECİLER

Okulumuz Anasınıfı A Şubesi öğretmeni Makbule DEMİR’in ortak olduğu “Çemberdeki Minik Felsefeciler Projesi” Ekim ayı itibariyle çalışmalarına başladı.

2023-2024 ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN VELİ GÖRÜŞME RANDEVU SAATLERİ

Kas

Kadın cinayetlerini hep birlikte önleyelim.

T.C. Silifke Kaymakamlığı  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı